TANAH MERAH / MACHANG

NAMA NADIA HIDAYAH ABD RAHIM
NO. TELEFON 135125345
EMAIL nadmia5180@gmail.com
KELAYAKAN success story jk1m5

team leader pilihan jk1m9

bersama jk1m dari musim ke-6 shingga musim ke-11

PENGALAMAN MENGENDALIKAN PROGRAM: Assalamualaikum LADIES TANAH MERAH & MACHANG,

Hai, saya Nanad buat pertama kalinya diberi

peluang menjadi sebahagian daripada family

Trainer Dietfit Malaysia bagi kawasan Tanah

Merah, Kelantan.

.

Alhamdulillah, kerjaya dalam dunia fitness ini

bermulanya dari seorang peserta JK5

kemudian berpeluang berkongsi pengalaman

sendiri dan passion dalam membantu orang

ramai khususnya kaum WANITA di

Tanah Merah dalam menurunkan berat badan.

Dan sehingga kini Nanad masih lagi meneruskan

minat ini, dalam program Dietfit Advance 5.0

bermula Oktober ini.

Sebelum Nanad teruskan dengan pengisian

aktiviti 6 minggu dalam program Dietfit ini, orang

kata ‘TAK KENAL MAKA TAK CINTA KAN?’.

.

Ok, Nanad kenalkan diri terlebih dahulu, supaya

senang kawan-kawan baru nak join

#TeamDietfitTanahMerah kenal siapa yang bakal

mengubah hidup anda untuk menjadi seorang

yang lebih aktif, kurus dan sihat dari

diri anda sebelum ini.

Nanad bermula sebagai ‘SUCCESS STORY’

peserta JK1M5 pada tahun 2015 dengan berat

sebanyak 58kg sahaja dengan ketinggian

157cm sahaja, dan telah berjaya turunkan berat

badan sebanyak 8kg dalam masa hanya 6 minggu.

Tak cukup dgn itu, ilmu yang diperolehi

berkenaan diet dan senaman masih dipraktikkan

sehingga ke hari ni dan masih terus cuba

menyampaikan yg terbaik utk bakal

peserta-peserta nanti.

.

Dari hanya seorang peserta terus menjadi Team

Leader dengan penyertaan peserta seramai 26

orang untuk kali pertama sehinggalah ke musim

ke-11 hampir 150 orang peserta kesemuanya

di Tanah Merah. Peserta program hanya terdiri

daripada WANITA SAHAJA dan mempunyai

pelbagai latar belakang pekerjaan,peringkat

umur, masalah obesity, berpenyakit dan lain-lain.

.

Kejayaan paling bermakna buat Nanad mungkin biasa-biasa bagi orang lain, Nanad diberi peluang menghadiri sesi temuramah sebagai wakil ‘Success Story’ di rancangan Selamat Pagi Malaysia (TV1) bersama-sama team leader terpilih bagi mengisi slot demostrasi Senaman Gaya Hidup Sihat. Disamping itu, Nad juga diberi amanah besar pada musim ke-9, untuk menjadi Head Team Leader bagi negeri Kelantan.

Hasil pencapaian dan semangat nanad dalam membantu peserta, nanad juga dianugerahkan sebagai ‘Team Leader Pilihan JK1M9’. Satu KEJUTAN yang memang Nanad sendiri tak sangka dan satu pengalaman yang sangat-sangat menambah nilai dalam hidup Nanad di dalam bidang kerjaya ini.

Bercerita tentang rekod hasil PENCAPAIAN SEPANJANG MENGURUSKAN PROGRAM PENURUNAN BERAT BADAN di Tanah Merah, purata penurunan berat badan pemenang dari musim 6 hingga musim 11 adalah sebanyak 8-13kg.

Dari sudut KESIHATAN pula, kebanyakan peserta Nanad terdiri yang berumur 35 dan ke atas yang mengalami masalah kesihatan seperti Obesiti, Darah tinggi, Diabetis, Sakit bahagian lutut dll. Setelah mengikuti program 6 minggu, mereka mendapat PERUBAHAN yang POSITIF (refer review peserta pd link di bawah) malah dapat mengurangkan masalah penyakit yang dihadapi sebelum ini. Tak lupa jugak, ‘feedback’ ramai peserta berjaya hamil hasil dari menukar gaya hidup dan pemakanan yang sihat. (Kita hanya mampu berusaha selebihnya DOA jangan lupa).

.

AJAIB kan program sebegini? Dah KURUS, dapat SIHAT lagi. Lagi AJAIB kalau turun berat badan terbanyak dapat HADIAH MENARIK DARI DIETFIT.Masih teragak-agak lagi nak join?

Nanad tak janjikan intan berlian, yang pasti Nanad akan bantu mereka yang memerlukan sokongan bagi mengatasi masalah berat badan disamping dapat mengubah diri mereka ke arah gaya hidup yg lebih sihat. In sha Allah.

.

Menarik lagi, peserta exjk1m bakal mendapat DISKAUN bagi yang berminat untuk bersama-sama Nanad dalam program Dietfit nanti. Jangan lupa, follow Nanad;

Fb : Nadia Abd Rahim (Nad Deeya)

Ig : @nadya_deeya @teamkurustanahmerah

Jom sebarkan AURA KURUS SIHAT DI TANAH MERAH dan tukar cara hidup kita ke arah yang lebih aktif. Untuk jaminan kesihatan yang lebih baik. Ingat, duit boleh dicari, tetapi KESIHATAN tidak boleh dibeli dan KURUS ITU ADALAH BONUS!

Nak kurus meh follow team nad. #teamauranad.

‘ALONE we can do so little, TOGETHER we can do much!

KAWASAN DIETFIT TANAH MERAH / MACHANG
TEMPAT LATIHAN DIETFIT ADVANCE 5 BANDAR TANAH MERAH
YURAN RM280
HARI LATIHAN DIETFIT ADVANCE 5 JUMAAT DAN SABTU
MASA LATIHAN DIETFIT ADVANCE 5 7.30 PAGI
FACEBOOK nadia abd rahim (Nad Deeya)
INSTAGRAM nadya_deeya